TUI Nederland icon

TUI Nederland

We hebben weer hard gewerkt om onze app sneller te maken en om de foutmeldingen terug te dringen, zodat je heerlijk van je vakantie kan

Blader door onze volledige collectie vakanties, vluchten en TUI Experiences TUI Nederland for iPhone is a travel app specially designed to be fully-featured lifestyle app.

Download App
We hebben weer hard gewerkt om onze app sneller te maken en om de foutmeldingen terug te dringen, zodat je heerlijk van je vakantie kan gaan genieten.


Enkele functies in de app:

- Blader door onze volledige collectie vakanties, vluchten en TUI Experiences
- Maak een boeking en betaal direct of stel een automatische incasso in
- Blader door persoonlijk aanbevolen TUI Experiences
- Bereid je voor op je vakantie met onze reischecklist
- Ontdek jouw bestemming met handige hints en lokale tips
- Controleer jouw boeking en breng wijzigingen aan voordat je vertrekt
- Beheer jouw betalingen snel en gemakkelijk
- Volg de status van jouw vlucht
- Download digitale instapkaarten voor de meeste van onze vluchten
- Neem tijdens jouw vakantie contact op met ons 24/7 team via de chatfunctie


Blader door ons vakantieaanbod

Onze lijst met bestemmingen varieert van Griekenland tot Grenada en van Ibiza tot IJsland. Bovendien hebben we een enorme collectie hotels. Ten eerste zijn er TUI BLUE For Two-hotels – deze hotels zijn alleen voor volwassenen en ontworpen om te ontspannen. En dan zijn er nog onze TUI BLUE Sensatori resorts, die uitermate luxe zijn. Verwacht daarnaast een groot aantal gezinsvriendelijke faciliteiten in de hotels binnen onze TUI BLUE For Families-collectie.


Voeg je boeking toe

Het toevoegen van jouw boeking aan de TUI reisapp is eenvoudig: zorg ervoor dat je jouw boekingsreferentienummer, de achternaam van de hoofdpassagier en jouw vertrekdatum bij de hand hebt.


Aftellen tot de vakantie

Tel de dagen af tot jouw reis met de holiday countdown – of deel het op jouw sociale media. En je hebt ook een handige weersvoorspellingsfunctie.


Vakantie extra's

Je kunt je vlucht upgraden in de TUI-app met Premium Seating en Select Your Seat. Of maak het extra speciaal en pre-order champagne en chocolaatjes.


Checklist voor het reizen

Zorg ervoor dat je klaar bent om te vertrekken met onze reischecklist - van het toevoegen van passagiersgegevens tot het boeken van een luchthavenlounge. Bovendien zorgt een handige paklijst ervoor dat je niets achterlaat.


Digitale instapkaarten

Nadat je bent ingecheckt, download je jouw instapkaarten en sla je ze op via je telefoon. Ze zijn beschikbaar voor de meeste van onze vluchten. Of bekijk ons menu voor eten en drinken aan boord voordat je vertrekt.


Neem contact op met ons 24/7 team

Het TUI Experience Center is via de chatfunctie van de app altijd te bereiken. Het team is de klok rond, zeven dagen per week, 365 dagen per jaar beschikbaar.


Boek TUI Experiences

Via de app boek je eenvoudig de TUI Experiences vanuit de palm van jouw hand - alle reizen die voor jou beschikbaar zijn, worden in de app geladen. Selecteer jouw TUI Experience in de lijst met beschikbare data en tijden en raadpleeg alle noodzakelijke informatie. Zodra je jouw reis hebt bevestigd en betaald, worden je tickets in de app weergegeven en ook naar je gemaild.


Informatie overzetten

Zodra je op jouw bestemming bent geland, is het mogelijk om je bus te volgen en uit te zoeken waar deze geparkeerd staat. En wanneer het tijd is om terug te keren naar het Nederland, ontvang je een bericht met alle details van je retourtransfer.


De meeste van onze vakanties zijn beschikbaar in de app, maar er zijn enkele gevallen waarin je jouw boeking niet kunt toevoegen, dit zijn:

- Wintersportvakanties
- Samengestelde reizen
- Rondreizen
- Cruises

Related: MedApp: jouw medicijnapp De slimme apotheek

TUI Nederland Walkthrough video reviews

1. Tui App Review

2. TUI iPad app - Booking process

Download TUI Nederland free for iPhone and iPad

In order to download IPA files follow these steps.

Step 1: Download the Apple Configurator 2 app to your Mac.

Note that you will need to have macOS 10.15.6 installed.

Step 2: Log in to Your Apple Account.

Now you have to connect Your iPhone to your Mac via USB cable and select the destination folder.

Step 3: Download the TUI Nederland IPA File.

Now you can access the desired IPA file in the destination folder.


Download from the App Store