G-Geschiedenis. free software for iPhone and iPad

G-Geschiedenis.

by Roularta Media Group

What is G-Geschiedenis.:

G-Geschiedenis brengt het verleden weer tot leven. Aan de hand van boeiende verhalen en rijk geïllustreerde dossiers maakt u kennis met de meest markante periodes, gebeurtenissen en figuren uit onze geschiedenis. Elk nummer diept bovendien een bepaald thema extra uit.

In deze app heeft u als abonnee van G-Geschiedenis gratis toegang tot de digitale edities van het blad die binnen uw abonnement vallen. In ‘Kiosk’ kunt u uw edities downloaden en lezen.

Als abonnee kunt u overal en altijd de digitale edities van G-Geschiedenis lezen. Voor het downloaden van een nummer heeft u een internetverbinding nodig; het lezen ervan doet u offline.

Om de digitale editie van G-Geschiedenis op uw tablet te kunnen lezen, meldt u zich eerst eenmalig aan als abonnee. Daarna kunt u de laatst beschikbare nummers downloaden. Eerder gedownloade nummers blijven beschikbaar op uw tablet.

Bent u geen abonnee van G-Geschiedenis, dan kunt u in deze app losse nummers downloaden of een digitaal abonnement afsluiten.

www.g-geschiedenis.eu
www.spn.nl/privacy/
www.spn.nl/disclaimer/

*** LET OP ***
Helaas kunnen we niet reageren op opmerkingen via de Store-beoordelingen.

Voor verdere vragen omtrent abonnementen of toegang tot de applicatie kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@plusmagazine.nl.

Requirements Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Categories News, Magazines & Newspapers
Released Oct 10, 2018
Download G-Geschiedenis. free for iPhone and iPad
Popular free appsDownload free applications for the iPad, iPhone and Apple Watch. Amazing free apps added daily!

iFreeware.net , Mobile Network 2019
iPod, iPhone, iPad and iTunes are trademarks of Apple, Inc. iFreeware is not affiliated with Apple, Inc.