Feeling Magazine икона

Feeling Magazine

Lees je Feeling op iPad of iPhone met de gratis Feeling app.

Gedurende de door jouw gekozen duur van het abonnement kan je alle beschikbare magazines downloaden zonder bijkomende kosten.

Feeling Magazine для iPhone — это образ жизни приложение специально разработан, чтобы быть полнофункциональным журналы приложение.

Скачать приложение
Lees je Feeling op iPad of iPhone met de gratis Feeling app.Elke maand een portie pure me-time

Feeling zorgt maandelijks voor een welverdiend moment voor jezelf. Relax en geniet van de mooiste dingen van het leven, verpakt in een luxueus glossy magazine.De wereld van de Feeling-gastvrouwen

Ontdek de wereld van straffe Belgische madammen zoals Pascale Naessens, Nafi Thiam, Hanne Decoutere en vele anderen. Iedere maand heeft Feeling een nieuwe gastvrouw voor jou in petto!Unieke en verrijkende reportages

Naast je maandelijkse portie beauty, mode en lifestyle, brengen onze experts je ook sterke reportages over alles waar jij als moderne vrouw van op de hoogte wil zijn. De ideale mix van style en substance.Alle nieuwe hotspot-adressen

De Feeling redactie spot voor jou de meest trendy adressen zodat je à la minute kunt genieten van de beste must-do’s in binnen- en buitenland. Enjoy!Feeling abonnees krijgen in de app, zonder extra kosten, toegang tot hun magazines. Log in met de gegevens van je account op Feeling.be, of maak in de App zelf een account aan.Niet-abonnees kunnen via de app een los nummer kopen of zich abonneren op de digitale versie van Feeling. Voor een los nummer betaal je €5,49. Voor een digitaal abonnement van een jaar betaal je €59,99. Deze aankopen worden via je Apple ID verrekend en beheerd, volgens de modaliteiten bepaald door iTunes:

• Gedurende de door jouw gekozen duur van het abonnement kan je alle beschikbare magazines downloaden zonder bijkomende kosten.

• De betaling via je iTunes Account gebeurt bij de bevestiging van de aankoop.

• Het abonnement wordt automatisch vernieuwd, tenzij je de automatische vernieuwing uitschakelt, ten laatste 24 uur voor het aflopen van het abonnement. Standaard staat de automatische vernieuwing aan (= Auto-renewing, until cancelled by user).

• De betaling voor de vernieuwing van het abonnement via je iTunes account vindt plaats 24 uur voor het aflopen van het abonnement.

• Het abonnement kan beheerd worden door de automatische vernieuwing uit te zetten. Dit doe je door naar de gebruikersinstellingen van je iTunes account te gaan, op je iPad, iPhone of in iTunes op je computer.

• Je abonnement kan niet stopgezet worden tijdens de looptijd van het abonnement.

• Wanneer je een abonnement neemt, vervallen de overblijvende gratis nummers die je eventueel nog tegoed hebt.De voordelen van deze applicatie op een rijtje:

• Lees Feeling al op de vooravond van de verschijning

• Begin al te lezen tijdens het downloaden

• Elke uitgave wordt automatisch gedownload in de nacht na verschijning (enkel via wifi)

• Lees je gedownloade nummers ook offline

• Blader door het magazine en zoom in op artikels, foto’s en grafieken

• Navigeer gemakkelijk door het magazine met de paginastrip onderaan de pagina

• Gebruik de bladwijzer en open je magazine meteen weer op de juiste pagina

• En als abonnee is dit allemaal gratishttps://www.roularta.be/nl/privacy-policy

https://www.roularta.be/nl/disclaimer (Terms of use)Voor verdere vragen omtrent abonnementen of toegang tot de applicatie kan je steeds contact met ons opnemen via [email protected]

Связанный: Libelle Lekker Magazine: Lees je Libelle Lekker op iPad of iPhone met de gratis Libelle Lekker app.

Скачать Feeling Magazine бесплатно для iPhone и iPad

Чтобы загрузить файлы IPA, выполните следующие действия.

Шаг 1. Загрузите приложение Apple Configurator 2 на свой Mac.

Обратите внимание, что вам потребуется установить macOS 10.15.6.

Шаг 2. Войдите в свою учетную запись Apple.

Теперь вам нужно подключить iPhone к Mac через USB-кабель и выбрать папку назначения.

Шаг 3: Загрузите файл Feeling Magazine IPA.

Теперь вы можете получить доступ к нужному файлу IPA в папке назначения.


Download from the App Store